SİVAS / MERKEZ - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

@yilmaznazif

@kemalsamlioglu

@necatiyener_

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık.

Mrt

14 Mart Dünya Pi Sayısı Günü kapsamında  "Antik Mısır'ın Gizemleri" adlı tiyatro etkinliği gerçekleşrirldi.

Mrt

Trafik eğitmenleri tarafından öğrencilerimize "Trafik Dedektifleri" Projesi kapsamında trafik eğitimi verilmiştir.

Mrt

Sivas Valiliği Himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında "Haftanın Gülleri" projesi kapsamında bu hafta Kur'an-ı Kerim'e geçen öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Hafatsında Okulda Bağımlılığa Müdahale Programı kapsamında eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarımız devam etmektedir.

Mrt

Sivas Valiliği Himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi Kapsamında 5/B Sınıfıyla 108 gün anıtını, Milli Mücadelede Sivas rölyeflerini ve Çİfte Minareli Medreseyi gezip incelemeyi içeren tarihi kent meydanı gezisi düzenlenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

#Dilimizinzengikleriprojesi kapsamında Şubat ayında okulumuz Türkçe zümresi tarafından "deyimler ve atasözleri" etkinliği ile sınıflarda drama etkinlikleri yapıldı. Deyimler ve atasözleri resmedildi ve okul panosunda sergilendi. "Anlat Bakalım" ile atasözleri ve deyimler oyunla öğrencilere daha eğlenceli şekilde öğretilmeye çalışıldı.