SİVAS / MERKEZ - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Kas

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen #Hedef Projesi kapsamında Cumhuriyetimizin 100. Yılında okulumuz bahçesine çam ağacı dikimi gerçekleştirilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Ekm

Üst öğrenim kurumlarının tanıtılması ve öğrencilerimizin motivasyonunun artırılması için liselere gezi düzenlenmiştir.

Ekm

Bursluluk sınavında başarılı olan öğrencilerimizi kutlar, emeği geçenlere teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Programı düzenlendi

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı büyük bir coşku ve heyecanla başladı. Okul sıralarını, arkadaşlarını ve öğretmenlerini özleyen öğrencilerimiz yeniden kavuşmanın mutluluğuyla ilk derslerine girdiler. Öğrencilerimize çikolata ve kolonya ikram edilerek tatlı bir başlangıç yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı öğretmenler kurulu toplantısı gündem maddeleri görüşülerek, öneri ve görüşler bildirilerek gerçekleştirildi.